logo-kokopelli.png

14de editie van Kokopelli Festival gaat niet door

Met spijt in het hart nemen we de moeilijke beslissing om Kokopelli Festival, gepland op 16 en 17 mei, te annuleren. Kokopelli Festival luidt normaal gezien de start in van een goedgevuld festivalseizoen. Virologen en andere wetenschappers verwachten dat de crisis zeker tien weken zal duren. Dat betekent dat het voor de volksgezondheid, voor de veiligheid van medewerkers, bezoekers en artiesten niet aangewezen is om het festival te laten doorgaan. We zijn nu op een punt gekomen in de voorbereiding dat we nog kunnen afgelasten. Het is beter om nu de beslissing te nemen vooraleer we nog verdere verbintenissen aangaan en grotere kosten maken. We beseffen goed dat dit voor alle betrokkenen een grote impact heeft. Maar dit is helaas overmacht voor ons allen.

De voorbije week hebben we onze medewerkers, sponsors, partners, artiesten, leveranciers en overheden op de hoogte gebracht van de afgelasting van het festival. De reacties waren zonder uitzondering begripvol. We bedanken al onze medewerkers, die vele uren werk in de voorbereiding staken, nog eens uitdrukkelijk voor hun inzet.

Omdat de situatie nog lang onzeker kan blijven, gaan we niet op zoek naar een nieuwe datum later op het jaar. Wel trekken we met veel moed, enthousiasme en goesting richting de 15de jubileumeditie op 15 en 16 mei 2021!

Intussen gaan we ons focussen op wat nu echt belangrijk is: goed voor onszelf en elkaar zorgen.Logo_WinForLife_edited
Wevelgem
West-Vlaanderen
Vlaanderen
Ugent
alpro
Pauwels
Deceuninck
Bockor
Bernardus
GTV
Take A Stand

World Music Festival  - Sfeervol lokaal festival

Contacteer ons

logo.gif
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Spotify Icon
  • White Youtube Icoon

Kokopelli vzw
Bankstraat 50
8560 Gullegem, België
0883.875.579
info@kokopelli.be

Privacy

Disclaimer

Festivalreglement