logo-kokopelli.png

Kokopelli Livestream Festival


Bijna twee maanden geleden besliste de organisatie om Kokopelli, het gratis wereldmuziekfestival in Gullegem niet te laten doorgaan op 16 en 17 mei. Het was een moeilijke, maar noodzakelijke beslissing.

Deze week zouden vele medewerkers druk in de weer zijn met de opbouw van het festival: de inkom en het podium opzetten, verlichting en veiligheidsvoorzieningen installeren, het terrein aankleden tot een gezellig festivalterrein. Het komend weekend zal voor velen onwerkelijk aanvoelen. Geen Kokopelli Festival. Toch niet op het festivalterrein ... wél "in uw kot"!

Want we missen jullie! De medewerkers, de artiesten, de standhouders, de sponsors, ... en het publiek! We kregen het niet over ons hart om Kokopelli 2020 zomaar te laten passeren. Dus doen we het een ganse dag live in jullie kot! Zaterdag 16 mei voor het eerst Kokopelli Livestream Festival. Zoals steeds is ook dit Kokopelli Festival 'meer dan muziek', er valt wat te beleven. We starten om 12 uur met het aperitief, in de namiddag kun je een verhaal beluisteren en vanaf 18 uur gooien we de benen los met enkele dj's. 't Is te zeggen, elk in zijn eigen huis. Het volledige programma vind je op facebook en instagram.

Tijdens het livestream festival respecteren we natuurlijk de social distancing maatregelen. Tussen twee sets is ook steeds een pauze voorzien om het materiaal grondig te ontsmetten.

Kort:

- Kokopelli Livestream Festival

- zaterdag 16 mei, van 12 tot 23 uur

- Kokopelli is 'meer dan muziek'

- mee te beleven 'vanuit uw kot' op facebook, youtube en twitch

- met respect voor de maatregelen – veilig

Logo_WinForLife_edited
Wevelgem
West-Vlaanderen
Vlaanderen
Ugent
alpro
Pauwels
Deceuninck
Bockor
Bernardus
GTV
Take A Stand

World Music Festival  - Sfeervol lokaal festival

Contacteer ons

logo.gif
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Spotify Icon
  • White Youtube Icoon

Kokopelli vzw
Bankstraat 50
8560 Gullegem, België
0883.875.579
info@kokopelli.be

Privacy

Disclaimer

Festivalreglement